Beste Computerwinkels

Computer winkel Nijmegen

Hierboven is een lijst van winkels die computers verkopen. Voor elke winkel, heb ik onderzocht en vergeleken hun prijzen, diensten en garanties, en voorzien van mijn lijst van merken. De winkels die ik als beste op deze lijst heb gezet, vind je onderaan dit artikel.

Beste Computerwinkels

1. beste koop

Deze grote winkel in de VS heeft veel leveranciers van elektronica, waardoor zij enkele van de beste aanbiedingen voor computers kunnen doen. Ze hebben een sectie waar u uw eigen PC kunt bijvullen.

2. Dell

Dit is ook een grote elektronicawinkel waar u een goede computer kunt kopen en deze door hen kunt laten repareren of upgraden. Ze hebben vaak promoties waarbij gratis of goedkopere diensten worden aangeboden.

3. Radio Shack

Als u een computer hebt en u wilt er onderdelen voor kopen, dan bent u bij Radio Shack aan het juiste adres. Zij zijn het bedrijf dat de diagnose levert voor veel van de computers.

4. EZ-Tech

Vroeger was dit een warenhuis dat computeronderdelen verkocht. Nu hebben ze een website die het zoeken in hun onderdelen en IT-artikelen een stuk gemakkelijker maakt. Ze verkopen nu ook camera’s, muziek en kantoorbenodigdheden.

5. CompUSA

CompUSA begon in 1992 als CompUSA Corporation. Het was het eerste bedrijf dat zijn computers verpakte met back-ups op afstand en overdracht van venster naar bureaublad. Tegen 1995 leverde CompUSA zijn diensten als computeronderdelen en konden lokale aannemers OEM en generieke onderdelen bestellen. Tegen 2000 leverden zij IT-goederen en -diensten, waaronder programmering op maat, IT-sourcing, IT-transport en IT-ondersteuning.

6. baarmoeder

Vroeger was dit een terugkoopregeling waarbij computers die in de afgelopen 5 jaar waren gekocht, konden worden gedoneerd aan derdewereldlanden. Ze zijn ook beroemd om hun roze drives en andere drives ter ondersteuning van doelen dicht bij huis.

7. fabrieksimago

Een andere nieuwe golf van IT-ondersteuning die de laatste jaren onder computerbezitters is opgekomen, is die van het verlenen van fabrieksdiensten. Deze bieden veel waarde en diensten die uw bestaande systeem misschien niet biedt in termen van IT-scripts.

8. DomainTools

Dit was vroeger een belangrijke speler op het gebied van registry cleaner, voor de opkomst van recycle bin software. Ze bieden technische ondersteuning via een gratis nummer. Ze recyclen en verwijderen zo min mogelijk en worden zo goed mogelijk gebruikt. Hun programma’s zijn ook registry cleaners en zijn dus zeker het overwegen waard.

9. verstreken

Dit was vroeger een grote speler op het gebied van registry cleaners. Ze hebben veel te danken aan verlopen software en daarom hebben ze nu een registry cleaner die semi-nauwkeurig is. Ze richten zich nu op de jongere generatie computergebruikers en dus lijken de gratis downloads minder promotioneel. Niettemin is hun ondersteuning nog steeds beschikbaar en misschien zelfs beter dan die van sommige andere old school computer operators.

10. Savin

Een ander old school computer forum is Shared Between twobit, gestart in 1995 en nog steeds in de lucht. Het is een geweldige bron van informatie voor de beginnende computergebruiker. Mogelijk het enige geavanceerde is dat als gevolg van de leeftijd van de site het beveiligingswachtwoord niet uniek is.

Ik heb al deze computerforums opgemerkt en er is een gemeenschappelijke stam die door de meeste van hen komt. De tijd tussen het vinden van de informatie en het opwaarderen van de informatie is te lang. Het lijkt erop dat slechts weinig computerfora de oudere generatie kunnen bereiken. Dit is niet helemaal verrassend, omdat om de geregistreerde gebruikers van de computers die in de global village, moet men een voet in hun computers te krijgen. Deze mensen kunnen zelfs jonger zijn dan u.