Chiropractische Zorg en de Chiropractische Zorg

Manueel therapie

Een onderzoek van het lichaam van een mens is een onderzoek van de wervelkolom. De wervelkolom heeft een aantal gewrichten en rust op een aantal botten. Het is dus waar het lichaam de elementen ontmoet. Als er pijn is in een deel van de wervelkolom, is dat niet alleen omdat het ruggenmerg gewond is of samengedrukt, maar moet er een secundaire oorzaak zijn. Met andere woorden, als het lichaam pijn heeft door hoofdpijn, een infectie of artritis, dan zit het probleem niet in de wervelkolom, maar in een ander deel van het lichaam dat de pijn veroorzaakt. Door de oorzaak van de pijn te behandelen, kan het probleem dus worden opgelost.

Bij de behandeling van de wervelkolom behandelen we niet alleen de structuur, maar ook de weefsels die het ruggenmerg en de zenuwwortels in de botten vasthouden. De behandeling van de wervelkolom omvat massage, voeding, dieetveranderingen en oefeningen voor de wervelkolom.

Massage houdt in dat de pijnlijke plek met de hand, de lies of de benen wordt vastgehouden en vervolgens wordt gemanipuleerd. Veel pijnspecialisten zijn van mening dat het langdurig vasthouden van een pijnlijke plek niet alleen nuttig kan zijn, maar ook veel succes kan opleveren. Deze methode wordt ook wel torso manueel therapie genoemd. Het wordt gebruikt om een buigend gewricht of een gewricht dat pijnlijk is vast te houden. Vervolgens wordt gedurende twintig minuten een cirkelvormige, veelzijdige massage uitgevoerd. Als de pijn aanhoudt, wordt er meer gemasseerd. Het is meestal een combinatie van vasthouden en circulaire multi-planaire therapie.

Voeding is een zeer belangrijk onderdeel van elke chiropractische zorg. Tijdens al onze chiropractische behandelingen werken we samen met de persoon om hun voedingsbehoeften aan te pakken. Dit omvat de behoefte aan voldoende calcium, vitamine D, vitamine K, een adequaat magnesiumgehalte, een goede reeks vanolic zuur, een goede b-complex vitamine, DHA (ducers of Davidson’s syndrome) en EPA (Dietary Protesterone). Als de persoon triglyceriden nodig heeft, moet hij deze aanvullen met tabletten die 0,6 mg per tablet bevatten en het totaal elke drie maanden verhogen tot 3000 mg. Voor iedereen die ouder is dan vijftig jaar, wordt het als een hoog risico beschouwd om statines te nemen. Voor wie ouder is dan zeventig, is de gebruikelijke verhouding van kruidensupplementen drie tot vijf verschillende verbindingen.

 

lees meer

fysiotherapie