De kosten van crematie

Crematie Apeldoorn

Extra diensten kunnen balseming en een speciale kapeldienst omvatten. Andere kosten kunnen giften en abonnementen omvatten. U zult ook moeten betalen voor een team van begrafenisondernemers om een begrafenis of crematie uit te voeren.

Het is mogelijk dat u voor een lijk in het mortuarium een waarborgsom moet betalen, met inbegrip van een verzekeringsdekking, om u te beschermen in geval van vorderingen als gevolg van een onrechtmatig overlijden.

Een mogelijkheid is om geld opzij te zetten en gewoon een professionele biologische wetenschapper te betalen om DNA uit de grote hoeveelheden weefsel te halen. De kosten zullen aanzienlijk lager zijn dan wanneer de familie er zelf geld in had gestoken.

kan worden betaald aan een professionele biologische wetenschapper om DNA uit de grote hoeveelheden weefsel te halen. De kosten zullen aanzienlijk lager zijn dan wanneer de familie er zelf geld voor had betaald. De kosten om de familie te helpen het stoffelijk overschot voor te bereiden en te bewaren kunnen variëren, evenals het bedrag en het soort begrafenis of begrafenisdienst. Over de begrafenis- of crematiekosten moet u zelf beslissen.

kunnen variëren, evenals het bedrag en het soort begrafenis of uitvaartdienst. Over de kosten van een begrafenis of crematie moet u zelf beslissen. Ziektekostenverzekering De hierboven vermelde kosten moeten worden betaald en u zult hierover details ontvangen. Het bedrag dat van u kan worden verwacht, kan bijvoorbeeld worden gebaseerd op uw rekeningstatus en uw plannen voor de begrafenis- en uitvaartkosten.

De duur van uw verzekeringspolis kan van invloed zijn op uw begrafenis- en uitvaartkosten. De begrafenis- en uitvaartverzekering moet de verzorging van uw dierbare na zijn overlijden dekken. Een man kan tot 10 jaar vanaf de datum van zijn overlijden gedekt zijn. Het bedrag dat u moet betalen zal meestal rond de £ 1.500,96 per jaar liggen. Dit zal afhangen van de kosten van de begrafenis en de begrafenis. Als u meer dan één persoon in uw huishouden hebt, is normaal gesproken één lid gedekt tot ongeveer 3 jaar na zijn overlijden. Voor een alleenstaande mogen de kosten niet te hoog zijn. Hoe hoger de kosten, hoe slechter uw situatie wordt. Het kan zijn dat u een aanvullende ziektekostenverzekering moet afsluiten die u 300 tot 500 pond per jaar extra zal kosten.

Afscherming tegen UVA en UVB kan ook worden overwogen.

Onbedoelde of ondoordachte begrafenissen – bv. crematie – kunnen duur uitvallen.

Charitatieve begrafenissen – geregeld op contractbasis – zijn vaak kosteneffectief. Een wettelijke opdracht van liefdadigheid is de goedkoopste weg.

Kostenramingen van crematie…

Wie op het idee van crematie komt, is gewapend met een lange lijst van de kosten die met crematie gepaard gaan. Bijvoorbeeld:

Crematiekosten, in het VK, konden worden gevonden in de volgende bron (van Myfuneral.co.uk). Om het selectieproces in het begin te vereenvoudigen, kunt u de resultaten filteren op datum. De voor de hand liggende kosten van een crematie laten zien dat u geen idee hebt wat u gaat betalen – tenzij u bereid bent een paar serieuze veronderstellingen te maken. De andere kosten omvatten:

(a) het moeizame en kostbare vervoer van een lijkkist

(b) het gehele puin uit de kist om het daarna veilig te bewaren, zoals kleding, persoonlijke voorwerpen

(c) de gecremeerde resten die worden bewaard in officiële mortuaria in Engeland, en in de Republiek Ierland

(d) het stoffelijk overschot ter begrafenis aan de familie wordt overhandigd

(e) de documenten betreffende de dienst die worden bewaard door de onderneming die de dienst verricht

(f) de onderneming certificeert voor de einddiensten als onderdeel van haar rekening voor de diensten

(g) verzendingskosten voor de dienst en al het materiaal dat nodig is voor de verbranding. Voor het VK zou dit neerkomen op ongeveer £800-£1,700. Een groot deel van het vervoer vindt plaats in het noorden van Engeland, en kost nogal wat.

(h) Kosten bij benadering voor de bouw van een grafkelder voor het mortuarium van het veteranenhuis Speciale aangelegenheden zoals huwelijken, huwelijken van het patriarchaat betalen hun eigen kosten.

Een “zachte” crematie kost ongeveer £300 tot £500.

Een enkele begrafenis kost tot £1,800.

Extra’s

In het algemeen worden bij alle crematies dezelfde kosten gemaakt, omdat crematie gewoon een andere verwijderingsoptie is en er geen bedrijf bij betrokken is dat een of andere dienst uitvoert. Veel mensen zullen crematie niet overwegen als ze niet met het proces worden geassocieerd. Om dit te voorkomen kunnen degenen die hun bezittingen liquideren en vervolgens de rest van de bezittingen bekijken, zich wenden tot een dienstverlenend bedrijf dat hen helpt bij het regelen van een dienst van welke aard dan ook.