Hoe computersoftware te repareren

software

(2) Onderneming die ondersteuning, software, hardwarereparatie, configuratie, instelling, hosting en onderhoud biedt van internet verstrekkende software en hardware voor haar klanten.

(1) Technische computerondersteuning. De klant wordt aangemoedigd om zijn computer naar het computer reparatiecentrum te brengen dat professionals in dienst heeft om het probleem te repareren en op te lossen. De technicus die de software en hardware repareert maakt gebruik van de nieuwste software en de nieuwste hardware tools om eventuele software of hardware beperkingen op te lossen en de Computer hulp Utrecht  naar de gewenste standaard te brengen. De software reparatie die door deze professionals wordt behandeld is meestal binnen een paar minuten voltooid. Het enige tijdverlies is tijdens het reparatieproces, als dit correct wordt gedaan geniet de klant van een gloednieuwe en gerepareerde computer.

(2) Computerondersteuning op locatie. Dit is de traditionele on-site ondersteuning, waarbij de technicus het computerprobleem oplost en het vervolgens terugbrengt naar de winkellocatie om het te verkopen en te laten repareren door de reparatiedeskundige van de winkel. De technicus ontmoet de klant in de winkel en gebruikt de diagnostische apparatuur om uit te zoeken wat er mis is met de computer. De technicus gebruikt vervolgens de software en het gereedschap om de software te repareren en de computerservice te herstellen. Dit wordt meestal gedaan door de eigenaar van de winkel, en niet door de technicus. Meestal wordt de rekening vooraf betaald door de technicus, die vervolgens andere technici en/of ingenieurs in dienst neemt om eventuele problemen die zich tijdens het reparatieproces hebben voorgedaan, op te lossen.

(3) Online computerondersteuning. Dit is de meest populaire vorm van computerondersteuning, omdat de klant betaalt voor de dienst vanaf het moment dat de computer weer in de juiste staat is gebracht. Bij online computerondersteuning maakt de technicus verbinding met de computer van de klant vanaf een externe locatie zoals een cybercafé, hotelkamer, enz. en werkt samen met de klant om een passende fix-it-oplossing voor het softwareprobleem te bepalen. De fix-it oplossing kan van alles zijn, van het overzetten van gegevens tot het opnieuw formatteren van de harde schijf, waardoor de computer weer in de oorspronkelijke staat wordt teruggebracht. Velen geven de voorkeur aan deze methode omdat ze niet in de wacht hoeven te staan terwijl de computertechnicus een oplossing voor het softwareprobleem zoekt. Bij online-ondersteuning kunt u een verzoek indienen en vervolgens wachten op het antwoord van de computertechnicus om te zien of u een oplossing hebt. Het is een stuk goedkoper, en net zo effectief, als on-site computerondersteuning.