Oudere versterking

EMS training afvallen

Neweph strengthening is een functioneel trainingsidee voor spieren die onder spanning staan tijdens activiteiten zoals hardlopen of springen. De spieren worden geïsoleerd en sterker gemaakt met behulp van elektronica en batterijtechnologie in combinatie met functionele oefeningen. Neweph moet niet worden verward met de microgolfovens waarvan wordt geadverteerd dat ze spieren ontwikkelen in twintig seconden.

De sleutelwoorden voor Older of “Bombay MX” zijn: astma, brandwonden, verwondingen, mechanisme, stress, spierhypertrofie en whitening.

Het idee om EMS te gebruiken is niet nieuw, maar het was pas na een sterfgeval in een wedstrijd, dat het iemand motiveerde om verder te gaan. De Vie Wetenschappers hadden de wens geuit een betere loopband te maken, die lichter van gewicht was, een betere spanningsindicator had, beter heen en weer kon worden geschakeld en een langere levensduur had tijdens het lopen op de loopband. Toen kwam het idee dat elektrische motoren op loopbanden nodig waren om de reiziger voort te duwen.

Daarom kwamen de Vie-wetenschappers bijeen en gingen naar het bedrijf dat de iontrive-lijn van elektronica verzorgt. Magnetische wielen waren de apparaten die ik te zien kreeg, hoewel niet veel mensen het mechanisme erachter schijnen te begrijpen. De Vie wetenschappers wilden een nieuwe “warming-up” technologie ontwikkelen die atleten, bodybuilders en fitnessers zou helpen hun training te volbrengen zonder onnodige belasting van de gewrichten en spieren.

Bodybuilders en fitness-experts kunnen veel baat hebben bij een Vie Scientists trainingsapparaat. Het zou een vetverlies van 295 pond in zes bewegingen (er werden twee sets uitgevoerd) en een toename van 50 procent van de lichaamskracht en 48 procent van de cardiovasculaire conditie kunnen opleveren. De elektronische muziek die de reis begeleidt, wordt ritmisch afgespeeld op een stemgeactiveerd opnameapparaat.

De Vie-wetenschappers hebben naam gemaakt met hun uitvinding door na te gaan hoeveel kilo vet een gebruiker in een periode van zestig uur verliest. Ongeveer vijfentwintig procent gewichtsverlies wordt bevestigd in een vervolgtest, met een gemiddelde toename van 28 procent in beenkracht.

Dit motiveert vooral bodybuilders om door te gaan met de training en om hun niveau van fysieke agressie te verbeteren. Het moedigt ook nieuwe mensen aan die zich bij de club willen aansluiten om een ritme op te doen. Er kan in geen geval worden gezegd dat Vie Scientists die in Engeland wonen de enigen zijn die VE Society gebruiken.