Wat is een acupunctuurnaald

Dry needling Soest

Bij acupunctuur wordt de naald inwendig gebruikt als een elektronische naald die kan worden ingedrukt om druk uit te oefenen op de weefsels van het lichaam. waardoor de weefsels en de daarmee gepaard gaande pijnen en pijn die met het ouder worden komen en die in de achterkamer zijn opgeborgen, worden losgemaakt.

Dry needling is een oude kunst van vele duizenden jaren. Het is een therapie die, in zijn basisvorm, een overblijfsel is uit de geschiedenis. Het is een therapie waarvan men denkt dat ze van Chinese oorsprong is, een therapie die de Romeinen de naam He Shou Wu gaven, wat een gelijkaardige betekenis had. leenbezit van het oude Griekenland aan Messene is een duidelijk voorbeeld van de interpenetratie van Oost en West. Wat de acupunctuurnaald met het lichaam doet, is precies wat de naald met het Oosten doet.

Wat is een acupunctuurnaald? Een acupunctuurnaald is een hol naaldvormig instrument dat wordt gebruikt voor het transport van vloeistof in weefsel, om de vaten te plooien, in het lymfestelsel en om bepaalde poliepen te vergroten. De uiteinden van de naalden zijn van zichzelf, plexiglas, fiber of koord, dat kan worden gekruld of tot een bol kan worden gemaakt. Het voorbeeld dat ik in de natuur heb gebruikt is een sojaboon. Je ziet dat de manier waarop ze eruit zien vergelijkbaar is met hoe de parel eruit ziet.

De naald in sojaboon wordt gebruikt met spaanders. Om de sojaboon tussen de vingers op zijn plaats te houden, wordt het web van de naald strak om de boon gewikkeld. De schaafsel houdt de boon tussen de vingers. Dan open je je hand wijd, en langzaam breng je de naald in je web van vingers. De zijden wereld wordt even vervormd, en dan wordt ze hersteld, en de omgekeerde sojaboon komt vrij.

De naald laat de sojaboon los van tussen de vingers. Je kan de zijde samendrukken en het zal vrijkomen als resultaat. Het wordt levend vrijgelaten en beweegt zich vloeiend door de basis van de vinger en door de open huid naar buiten. Je kunt deze zelfde techniek gebruiken om elk klein voorwerp tussen de vingers en de huid te houden. Deze techniek wordt gebruikt voor medicijnen, vitamines, eczeem crèmes. Je kunt het op elk deel van het lichaam gebruiken.

Waarom soja? Soja is een geschenk van de natuur. Het is zo’n dicht voedsel, dat een enkele calorie soja-eiwit meer energie bevat dan een hele calorie suiker.

Soja is zeer voedzaam. Het is de enige plant die rijk is aan eiwitten. Soja levert 15 keer meer eiwitten dan vlees, vis of kip. Natuurlijk bestaat sommige soja voor 1970 uit rijst en sommige soja uit 100% rijst, maar soja gemaakt van rijst zal de logen van rijst bevatten.Aan de andere kant heeft niet-biologische soja een groot tekort aan proteïnen en vitamine D. Ik weet niet of je studies hebt gezien die zeggen dat het vitamine D-gehalte van soja geteeld in Nieuw-Zeeland, vergeleken met Californië, gelijk is aan dat in rijst en geen van deze andere voedingsmiddelen.

Soja is ook een zeer rijke bron van omega-3 vetten, die het lichaam nodig heeft.

Dit is waar het houden van Soy Protein Natural Body Care producten verschilt van andere producten. Soy Protein Natural Body Care producten bevatten soja Lecithine, dat wordt gemaakt van sojabonen en wordt gebruikt om de huid te beschermen tegen schade veroorzaakt door zonnebrand.

Niet-biologische merken bevatten steenkool van bananen en sojaschil en kunnen irritatie van de huid en het haar veroorzaken. Ook kunnen ze koolteer bevatten, waardoor de huid gaat jeuken, en de pH-balans van uw huid verstoren. De algemene effecten kunnen, indien niet gewenst, zeer slecht zijn.

Het product soja-eiwit bereidt uw huid voor om de gevolgen van veroudering te weerstaan, veilig voor uw huid. Ik hoop dat u deze informatie nuttig vindt. Als u vragen heeft is dankbaarheid geboden. Dank u voor het lezen

 

lees meer

rugklachten

fysiotherapie